Peugeot lancerer privatleasing uden førstegangsbetaling

Peugeot 208

Nu kan man privatlease Peugeot-biler uden førstegangsbetaling.

Peugeot præsenterer nu som de første og eneste i bilbranchen et banebrydende privatleasingkoncept. Helt uden førstegangsbetaling og med automatisk kreditgodkendelse kan man køre af sted i en ny bil. Peugeot Express er lig med “Ny bil på en ny måde”, lyder det fra importøren.
– Peugeot har genfortolket den traditionelle leasingmodel og kan nu som de første i den danske bilbranche præsentere et privatleasingkoncept med 0 kr. i udbetaling og automatisk kreditgodkendelse. De eneste krav er, at man skal være mindst 21 år, ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information) og kunne dokumentere en månedlig bruttoløn på mindst 15.000 kr., lyder det fra importøren.

Ingen skjulte gebyrer, men fuld tryghed

– Der er ingen uforudsete udgifter, for man betaler en fast månedlig ydelse, som også inkluderer Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver økonomisk tryghed og ro i sindet, da man hverken skal tænke på udgifter til service eller hvor meget bilen er værd, når man skal af med den, oplyser presseafdelingen videre.

Peugeot Express-priser

Peugeot Express udbydes i samarbejde med Peugeot Finans og de månedlige ydelser er baseret på en løbetid på 36 mdr. og 45.000 km.

Priseksempler:

– Peugeot 107 Acces 3d 68 hk fås til en månedlig ydelse fra. 2.395 kr.
– Peugeot 206+ Generation 1.4 HDi 70 hk 5d har en månedlig ydelse på 3.195 kr.
– Peugeot 208 Access 1.0 VTi 68 hk 3d fås til en månedlig ydelse fra 2.795 kr.
– Peugeot 308 Access 1,6 HDi St.car 92 hk har en månedlig ydelse på 4.495 kr.
Der skal betales et fakturagebyr på 35 kr. pr. måned til ovenstående ydelser. Udgifter udover ovenstående er forsikring, grøn ejerafgift samt brændstof.
Alle de aktuelle modeller og priser, som er omfattet af Peugeot Express konceptet, er tilgængelige på peugeot.dk

Attraktiv forsikring

Præmien til bilens ansvars- og kaskoforsikring er ikke indeholdt i ydelsen. Forsikringen er en fast del af Peugeot Express konceptet og tegnes via Peugeot-forhandlerne hos forsikringsselskabet Mondux.
Priserne er attraktive for de fleste: Eksempelvis fra 4.188 kr. om året for personer over 30 år og fra 6.588 kr. om året for unge fra 21-24 år. Priseksemplet gælder bil med en nyværdi op til 170.000 kr.

Pionerer med Peugeot Express

– Peugeot Express afspejler en ny tendens og købsadfærd, fortæller adm. dir. hos Peugeot Danmark, Kenneth Hansen.
– Tidligere sparede man op, inden man anskaffede sig et gode, nu ser man i stigende omfang, at man anskaffer sig et gode, som man løbende betaler for, og med Peugeot Express har vi tilpasset os denne udvikling og tilbyder forbrugerne et helt unikt koncept, slutter han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *