Køb USA-dele uden at bøvle med told og moms selv

Shop USA på Ving Run 2012

ShopUSA.com, der klarer alt bøvlet med moms og told ved import af USA-reservedele, var med på amerikanertræffet Viking Run i Roskilde 3. til 5. august.

Internettets mange muligheder er også kommet bil-, motorcykel- og bådejerne til gode. Hver eneste uge importeres der reservedele til bilen fra USA. Dette skyldes en dansk internettjeneste der gør det nemt at købe ind i USA og få varerne sendt direkte til Danmark. Internettjenesten hedder ShopUSA.com og de håndterer fragt, told og moms for dig. Tjenesten formidler også brugte biler.

Prisen kendt på forhånd
ShopUSA oplyser en samlet pris på fragt, told og moms via lommeregneren på hjemmesiden ShopUSA.com. Så skal man ikke længere bøvle med told og moms til SKAT.
– Købes eksempelvis reservedele til bilen for $300 indtastes dette beløb i lommeregneren på ShopUSA.com og så vælger du varekategorien ”reservedele til biler og mc” – Tryk ”Beregn pris”, hvorefter den total pris på fragt, told og moms vises; i dette eksempel 1.056 DKK, samt den totale pris på varen inkl. fragt, told og moms så du som kunde kan se hvad du i alt skal betale; i dette eksempel 2.853 DKK, forklarer Michael Brønnum-Schou fra ShopUSA.
– Det er ganske smart, idet du dermed altid kender dine samlede omkostninger inden du handler i USA. ”Vi vil gerne gøre priserne så gennemskuelige som muligt således at du som kunde altid kender til alle omkostninger inden du handler i USA, tilføjer han.
– Reservedele til bilen er ofte vanskelige at anskaffe her i Danmark på grund af et begrænset udvalg, eller fordi de er utroligt dyre. Med de utallige muligheder i USA er det blot et klik væk fra sofaen, pointerer Michael Brønnum-Schou.

Ingen begrænsninger
Man kan handle i flere webbutikker og får det sendt samlet til Danmark, oplyser ShopUSA. Flere kunder handler gerne i 3-8 forskellige og får varerne fragtet til deres virtuelle amerikanske postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.
– Det behøver ikke altid handle om kun at spare penge. Fordelen ved at handle i de amerikanske webbutikker er, at udvalget er enormt og endnu bedre er de utallige valgmuligheder af alverdens varer, produktsortiment og webbutikker, tilføjer han.
Det gælder specielt gamle dele til veteranbiler og motorcykler (Packard, Harley Davidson, Oldsmobile, m.m.), men det kan også være nyere dele til amerikanske og europæiske biler; Chevrolet, Pontiac, Porsche, Jeep Cherokee, Ford Mustang GT, Mercedes, Bayliner, m.m.

Billigst med skib

Når man har købt alle sine varer hos eksempelvis eBay, Amazon, Mustangs Unlimited, Classic Industries, Marineengine, Defender, registreres varekøbene på ShopUSA.com. Her betaler man for fragt, told og moms til Danmark. Når ens varer er modtaget på din amerikanske postadresse hos ShopUSA fragtes de videre hjem til køberens adresse i Danmark.
– Du kan derfor roligt læne dig tilbage i sofaen og købe alle de varer du ønsker direkte fra USA. Du kan roligt vente på at dine varer bliver leveret til dig i Danmark efter 5-10 arbejdsdage, hvis varerne sendes med fly eller 5-6 uger hvis du vælger de skal sendes hjem med skib, slutter Michael Brønnum-Schou fra ShopUSA.

Guide til shopping i USA

Alle varer, der er tilladte at importere fra USA, kan importeres via fragtservicen ShopUSA.com
1. Opret dig først som bruger på ShopUSA.com – det er gratis og du får hermed tildelt en amerikansk postadresse hos ShopUSA i Virginia Beach, USA.
2. Så starter spændingen for nu kan du handle i alle de amerikanske webbutikker – husk blot at anvende din amerikanske ShopUSA postadresse som leveringsadresse i de amerikanske webbutikker.
3. Når du har handlet – registrer du dine indkøb på ShopUSA.com. Når dine varer ankommer til ShopUSA bliver de kontrolleret om indhold stemmer med det du har registreret på ShopUSA.com
4. ShopUSA hæver herefter omkostningerne for told, moms og fragt og sender dine varer hjem til dig i Danmark

Dansk talende kundeservice

ShopUSA har kontor i København, hvor deres dansktalende kundeservice sidder klar hver dag til at hjælpe kunder med at handle varer i USA. Hertil findes der en dansk video på hjemmesiden der forklarer om fragtservicen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *