Hundreder af “varme” SEAT Mii på vej til Danmark

Seat Mii

Hundrevis af SEAT Mii er på vej til Danmark.

Salget af de små, brændstoføkonomiske biler er nærmest eksploderet siden sidste år. Rygtet går, at det kan være svært at få én, og at ventetiden er lang. SEAT har imidlertid gjort en ekstra indsats for at få biler til Danmark. Næsten 1.000 styk af bilen, der er blevet kaldt Danmarks bedste bilkøb, er i juli og i løbet af august klar til levering fra sommervarmen i syd. Også i femdørs-udgaven.

Småbilssalget boomer

Siden sidste år er antallet af små biler steget markant. De mindste biler udgjorde således i maj hele 58 pct. af det samlede personbilssalg mod kun 44 pct. i maj sidste år, viser tal fra Bilimportørerne. En stigning på over 25 procent.
“Der er knald på salget af minibilerne i Danmark. Og vi mærkede helt fra introduktionen af Mii i Danmark stor interesse fra privatkunderne. Vi har derfor gjort en ekstra indsats for ikke at stå i en situation, hvor vi ikke kan levere de biler, som folk faktisk gerne vil have”, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Hvis man ikke kan få en Up!
Så hvis man ikke gider stå i kø til tvillingen VW Up!, er det altså bare at gå til nærmeste SEAT-forhandler:
“Vi har allerede solgt over 700 Mii, men vi har gjort en ekstra indsats for at sikre produktion til Danmark, så vi kan levere her og nu, og vi vil også kunne levere i august. Vi har 200 Mii klar til levering nu, og vi har 700 i produktion til det danske marked i juli og august måned. Det omfatter også de populære femdørs udgaver, som i disse dage begynder at lande i forretningerne”, fortsætter direktøren.

Røverkøb og prisbombe
SEAT Mii er flere gange blevet omtalt som både et røverkøb og en prisbombe.
“Fakta er, at SEAT Mii er velkendt spansk-tysk design og kvalitet. Og den kommer med sikkerhedsudstyr som ABS, ESC og det innovative sikkerhedssystem City Safety Assist, der automatisk bremser, så du kan undgå sammenstød ved hastigheder under 30 km/t. SEAT Mii opnår fem stjerner i den anerkendte Euro NCAP crash test og regnes for en af de mest sikre biler i segmentet”, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Fås fra 79.900 kr.
Alle Mii-modellerne er Ecomotive-versioner, der kører op til 24,4 km/l ved blandet kørsel. Det svarer til CO2-emissioner på kun 96 g/km for versionen med 60 hk og henholdsvis 23,8 km/l og 98 g for versionen med 75 hk. Det attraktive brændstofsforbrug skyldes bl.a. Mii Ecomotives start-stop-system og andre tiltag.
SEAT Mii havde premiere 18.- 20. maj, hvor SEAT-forhandlerne over hele landet holdt åbent hus.
Den ny SEAT Mii fås til priser fra 79.900 for en 3-dørs og en 5-dørs fra 93.400 inkl. aircondition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *